Autonsiirto

Haluatko vaeltaa läpi Pallas-Yllästunturin, mutta et tiedä miten saat autosi puiston toiseen päähän?
Ole huoletta: Me siirrämme autosi!

Tarjoamme autonsiirtopalvelua vaelluskauden aikana. Näin voitte varmistaa, että matkanne jatkuu mielekkäästi, kun saavutte vaelluksenne määränpäähän.

Hinnat:

Autonsiirto Hetasta Pallakselle tai päinvastoin 90 €/per auto
(pysäköintipaikasta ei mene erillistä maksua)

Miten se toimii?

Koru Laakso Pysäköinti, Hettassa
Jos suunnittelette vaeltavanne Hetasta – Pallakselle, saapukaa liikkeeseemme Koru Laaksoon liikkeen aukioloaikoina ma-su klo 9-17, osoitteeseen Riekontie 1, 99400 Enontekiö. Tällöin teidän ei tarvitse varata autonsiirtoa/venekuljetusta etukäteen.
Muina aikoina sopimuksen mukaan soittamalla numeroon 0405129814 / Tuomo Laakso.

Liikkeessämme Koru Laaksossa otamme teidän yhteystiedot talteen. Sieltä ohjaamme teidät liikkeemme lähellä sijaitsevaan rantaan, josta venekuljetus lähtee Ounasjärven yli vaellusreitin alkuun.

Autonne siirretään Pallakselle sovittuun päivään mennessä. Saatte autonavaimet Pallas hotellin respasta omalla nimellänne.  Autonne löydätte parkkipaikalta Pallas hotellin takaa.

Tarjoamme myös  venekuljetusta Ounasjärven yli.

Hotelli Pallas Pysäköinti Jos suunnittelette vaeltavanne Pallakselta Hettaan, voitte jättää avaimenne Pallas hotellin vastaanottoon (tai muualle sovittuun paikkaan). Olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä suunnitelmistanne etukäteen, koska meillä ei ole omia työntekijöitä Pallaksella.
Hetassa voitte noutaa avaimenne liikkeestämme, joka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta.  Voitte myös hyödyntää venekuljetustamme jos tarvitsette kyydin Ounasjärven yli. Jos saavutte jonakin muuna aikana kuin liikkeemme aukioloaikana (ma-su 9-17) ilmoittakaa meille etukäteen niin voimme sopia avaintenne luovuttamisesta.

Autonsiirto on myös mahdollista muualle Enontekiön alueella, esimerkiksi Kalmankaltiolle tai Ylläkselle. Lisätietoa hinnoista ja varauksista saatte numerosta 0405129814 / Tuomo Laakso.