Autonsiirto

Haluatko vaeltaa läpi Pallas-Yllästunturin, mutta et tiedä miten saat autosi puiston toiseen päähän?
Ole huoletta: Me siirrämme autosi!

Tarjoamme autonsiirtopalvelua vaelluskauden aikana. Näin voitte varmistaa, että matkanne jatkuu mielekkäästi, kun saavutte vaelluksenne määränpäähän.

 

Hinnat:

Autonsiirto Hetasta Pallakselle tai päinvastoin 90 € per auto
(pysäköintipaikasta ei mene erillistä maksua)

 

 

Miten se toimii?

Koru Laakso Pysäköinti, Hettassa Esimerkiksi, jos suunnittelette vaeltavanne Hetasta Pallakselle, voitte jättää autonne liikkeemme parkkipaikalle ja avaimet liikkeeseemme. Koska liikkeemme sijaitsee 200 metrin päässä satamasta, tarjoamme myös  venekuljetusta Ounasjärven yli.

Autonsiirtoon ja venekuljetukseen ei tarvitse erikseen varata aikaa, saavutte vain liikkeeseemme aukioloaikanamme ma-su klo 9-17, Riekontie 1. Muina aikoina sopimuksen mukaan soittamalla numeroon 0405129814 / Tuomo

Hotelli Pallas PysäköintiJos suunnittelette vaeltavanne Pallakselta Hettaan, voitte jättää avaimenne Pallas hotellin vastaanottoon (tai muualle sovittuun paikkaan).  Olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä suunnitelmistanne etukäteen, koska meillä ei ole omia työntekijöitä Pallaksella.
Hetassa voitte noutaa avaimenne liikkeestämme, joka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta.  Voitte myös hyödyntää venekuljetustamme jos tarvitsette kyydin Ounasjärven yli. Jos saavutte jonakin muuna aikana kuin liikkeemme aukioloaikana (ma-su 09-17) ilmoittakaa meille etukäteen niin voimme sopia avaintenne luovuttamisesta.

Autonsiirto on myös mahdollista muualle Enontekiön alueella, esimerkiksi Kalmankaltiolle. Lisätietoa hinnoista ja varauksista saatte ottamalla yhteyttä meihin.